Kan de ikke ringe broren?

Dagbladet (yndet hoggestabbe red. anm.) er stadig ute med blekkpatronene.

Siamesisk tvilling truer eldre og syke er siste hogg på stammen. Men det er mye som skurrer i denne saken. For hør bare her:

En vanekriminell siamesisk tvilling har enda en gang stukket av fra institusjonen han bor på. Nå truer han igjen gamle og svake i Oslo. Politiet fortviler.

Nåvel. Det er vel ikke bare bare å stikke av med en bror hengende fast i kroppen? Dessuten er det bare den ene av dem som blir omtalt som kriminell. Dagbladet-fotograf Tor Bergsaker skriver videre i saken:

"Under dekke av å være teppeselger eller hjemmehjelp lurer han seg inn til gamle og forsvarsløse, som han så rundstjeler (...) Politiet tror han kan ha forsøkt å stjele fra enda flere personer på Trosterud tirsdag, og ber alle som har blitt oppsøkt av mannen om å melde seg.Han er 1,71 meter høy, mørkt krøllete hår og bart."

Jeg må jo si dette er et interessant signalement. Hvor mange siamesiske tvillinger er nå egentlig på rømmen? Kan de ikke bare ringe den antagelig noe kuede, men tydeligvis ikke mistenkte, broren?

Kommentarer

Maren B. sa…
Ja, faen, den saken skjønte jeg lite av. Vil gjerne se bilde av denne mannen. Så forvirrende.
othilie sa…
En gang siamesisk tvilling, alltid siamesisk tvilling. Den enkle forklaringen er at de er skilt fra hverandre for lenge siden! Ikke så snodig lengre? Dette er media,hva kan vi skrive utenom at han har en bror som er like kriminell som seg selv...la oss legge vekt på at de er tvillinger, vent, enda bedre: sammenvokste ved fødselen (men altså ikke i dag).
Ine sa…
Det er den mest pirrende tittelen jeg har lest på lenge, men jeg føler at jeg må vite mer om denne mannen.
Saccarina sa…
Jeg lurte også veldig på dette, men Othilie har jo oppklart alt i kommentaren sin.

Jeg håper virkelig det stemmer, ellers mister jeg litt (mer) tiltro til politiets etterforskningsmetoder.

Populære innlegg