Skandale - en mamma i olabukser

sakset fra det som ble dagens innlegg i Fædrelandsvennen:

Det har vært prinsebryllup i Spania, må vite. Og Dagbladet bringer følgende overskrift:
"Mette-Marit sjokkerte i jeans". Vår kommende dronning ankom sammen med sin ektemann, utenfor offisielt representasjonsprogram, til Spania, iført bukser som skriker av denim.
Ved siden av Mette-Marit står en ulastelig antrukket kronprins med sin datter i barnevogn. Men alt vi blir bedt om å se på, er buksene til mor.
Redaktør i Henne, Ellen Arnstad beskriver det slik:
" Jeg synes det er svært upassende å ankomme i dongeri. Når hun representerer Norge, bør hun være mye mer bevisst på hvordan hun kler seg."
Hun får også medhold fra Elle-kollega Signy Fardal: "Det må ha vært en tabbe."
Märtha Louises gule kjole falt heller ikke i smak, den hadde for høyt "party-preg" til å passe inn i et katolsk bryllup, mener Elle-redaktøren.
Ifølge Dagbladet skal spansk tv ha gjort et betydelig poeng av dongeriskandalen fra Norge. Vi vet nå ikke helt. Fikk Norge en ripe i lakken nå igjen, eller er det to blide mødre den spanske befolkningen ser?
Hva blir det neste? At Ingrid Alexandras tåtesmokk ikke matchet morens sko? Våre to prinsesser representerer da sannelig også landet i kraft av de verdivalgene de har tatt. Er ikke det flott? Skinner ikke det også på den røde løperen?

Kommentarer

Populære innlegg